Fotboll vs vattenpolo

Varför ska en kille välja att spela vattenpolo istället för fotboll? Först en anledning till varför han inte borde det:

*Alla ni killar som drar upp tröjan som målgest, det kan bli LITE svårt i vattenpolo, därför är det kanske bättre om ni spelar fotboll, men å andra sidan antar jag att ni har den målgest ni har för att ni vill visa era magrutor och vet ni? De syns hela tiden i vattenpolo!

Men nu anledningarna till varför en fotbollskille borde börja spela vattenpolo istället:

Det finns killar som spelar fotboll för att det är roligt(vattenpolo är roligare), för att de har så roligt med sina kompisar (jag skulle tippa på att de skulle ha roligare med killarna och tjejerna i Karlstad Vattenpolo), men för de killar som spelar fotboll av andra anledningar kan ni nu få veta varför vattenpolo är bättre:

*Många killar spelar fotboll för att man får snygg kropp av det, men vad är vitsen med att ha en snygg kropp om man bara får visa upp den när man gör mål (om man nu har tröjuppdragning som målgest och hur coolt är det egentligen?), hur kul är det då att vara back, eller målvakt, hur många mål gör man då och hur många målgester blir det? Är det inte då smartare att spela vattenpolo och få gå omkring i speedos så att alla kan beundra era vackra kroppar, även när ni inte gör mål?

*Det finns också killar som spelar fotboll för att tjejerna tycker att det är mysigt med fotbollskillar, men hur mysigt är det egentligen med svett-och gräslukt? När man spelat en vattenpolomatch luktar man definitivt inte svett, det vill säga, man får en mycket större chans hos tjejerna om man luktar gott efter att ha spelat match (alltså om man spelar vattenpolo istället för fotboll).

*Men den största fördelen av dem alla: Ni behöver inte filma(låtsas att ni ramlar) hela tiden, i vattenpolo där är det hårda tag som gäller och inga fotbollsfjollerier med låtsasramlingar.


Vattenpolo eller fotboll? Vattenpolo förstås!

Kommentarer
Postat av: S

Helt rätt! :D

2010-02-18 @ 12:18:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0