När man äter hela kakan och samtidigt har den kvar..

Om man går på café så kan det ju hända att man vill ha mer än en sak, det brukar hända mig i alla fall. En smart sak då är att man kan dela, enklast om man är två eller fler förstås. För då köper man en grej, ger halva till sin kompis (eller den som man är med) och får halva av hans eller hennes. Typ igår, när jag verkligen verkligen ville ha tre sorter, så var det så lyckligt att min lillebror också ville ha dem. Så då köpte vi alla tre och delade på dem så vi fick hälften av alla, asgott. Men det jag inte tänkte på var att man kanske inte orkar så mycket om man precis ätit middag innan, så smartheten pajade, man kanske ska nöja sig med en i alla fall..


Träna?

Det här med träningsläger ställer många frågor:
När ska vi åka?
Vart ska vi åka?
men framförallt:
Ska vi träna?
Nej, men på ett träningsläger, det är väl onödigt, eller..?

Hur var det egentligen?

När man är trött kan det bli fel. Min kompis skulle berätta om hur den amerikanska revolutionen började, det var några killar som knuffade tetunnor i sjön, men knuffade blev något annat, F blev till L... Men tänk om det hade varit början på revolutionen, det hade ju varit något..

Inte tillräckligt tight rumpa..

Jag var och tränade för någon vecka sedan. Där jag tränar är det massa styrkelyftare jämt. Den gången höll de på och provade sina tävlingsdräkter. Vääldigt tighta! Det slutade med att en kille fick sprätta upp sin dräkt med en kniv för att han inte fick av sig den. Jag bara undrar, hur fick han på sig den från början..?

RSS 2.0