Hockey vs vattenpolo

Jag ska nu tala om för er varför vattenpolo är bättre än hockey. Men för att kunna göra det måste ni ju veta vad det innebär att vara hockeykille (allt detta stämmer nämligen inte för tjejerna som spelar hockey):

*Man är ovanligt duktig för att vara kille, man kan ju göra två saker samtidigt; både stå på skridskorna och skjuta på pucken.

*Man är egentligen lika duktig som Peter Forsberg, det är bara det att ingen har upptäckt det än, det beror på följande:
1. Man är inte det.
2. Man har så mycket skydd och kläder att ingen i publiken förstår vem man egentligen är. (om inte publiken råkar veta exakt vilket nummer man har på tröjan, vilket är sällsynt om de inte insett att man är lika bra som Peter Forsberg)

*Som hockeykille får man väldigt snygg rumpa, även kallad hockeyrumpa eller ankrumpa.

*Om man är hockeykille är det också givet att man blir hockeyproffs och välbetald, man behöver därmed inte lägga ned sig i skolan vilket är väldigt positivt för intelligensen.




Vad är det då som säger att vattenpolo är bättre än allt det här?
*Killarna i vattenpolo kan göra hela TRE saker samtidigt; simma, skjuta med bollen OCH komma ihåg att gå upp och andas.

*Jag betvivlar att Peter Forsberg är en utomordentlig vattenpolospelare, vilket innebär att ALLA som spelar vattenpolo är bättre än honom.

*Jo, det finns många hockeykillar som har snygg rumpa, så nej det var inte så mycket ironi i den, men i vattenpolo får man SE alla de snygga rumporna, de är inte dolda bakom skydd och kläder, endast bakom speedos!

*Det är nästan omöjligt att bli välbetald inom vattenpolo, med det sagt, man behöver alltså plugga för att kunna bli något, vilket utan ironi är bra för intelligensen.

(Ni ska alltså läsa hockeykillarnas punkter med en smula ironi..)


Så för alla er som undrar om ni ska börja spela vattenpolo eller hockey så vet ni nu vad ni ska välja: Vattenpolo förstås!

Kommentarer
Postat av: Sofie

Gillar de där med rumporna!! :D

2010-02-15 @ 19:14:24
Postat av: Henrik

SÅ RÄTT RONJA!

2010-02-15 @ 20:22:11
Postat av: Filip

Hej kategoriserande, dra inte alla över en kam va ;)

2010-02-15 @ 22:32:06
Postat av: Elin

Haha så klockrent (Y) :D

2010-02-15 @ 23:10:56
URL: http://elinerikssonn.blogg.se/
Postat av: elin den andra då

Du har så rätt Ronja! Och hahah, "Killarna i vattenpolo kan göra hela TRE saker samtidigt; simma, skjuta med bollen OCH komma ihåg att gå upp och andas". Imponerande! :D

2010-02-18 @ 00:00:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0