Fint väder!

Nu börjar vi äntligen komma in i tidsrytmen! Vi vaknade vid tio imorse när fåglarna kvittrade och himlen var blå utan för fönstret, så idag har det mestadels varit riktigt fint väder! Fågeln på bilden igår var förresten jättehäftig när vi satt och åt lunch, den lät som om den var åtta olika fåglar, det vill säga, den hade ett varierande kvitter!

Vi har ägnat den största delen idag åt att vara på stranden, och så har vi läst lite i dykarböckerna, det är intressant ! :) Dessutom tog vi en sväng förbi klipporna, eller stenarna kanske jag ska säga, som finns där stranden slutar, vi skulle kolla om det fanns någon mer strand bakom dem, det gjorde det inte, men det fanns bungalows som låg jättefint inne bland allt det gröna och vi satte oss på en av klipporna ute i vattnet, jätteskönt! Inte lika skönt på vägen tillbaka dock, envis som jag är så ville jag klara mig själv när vi gick tillbaka över stenarna i vattnet, med resultatet en fot som blödde så att klipporna blev helt blodiga. Det blev ett rejält hack i foten, men Sebastian som blev lite sugen på att bli läkare plåstrade om såren så bra, så förhoppningsvis blir det ingen infektion. Men det som också var lite roligt var att vi satt på några stenar närmare stranden innan vi gick ut på klippan med fötterna i vattnet, helt still satt vi, så stilla så att fiskarna trodde att vi var något annat. Nyfikna blev de i alla fall, de pickade på oss, Sebastian skrek så att jag skrek, han för att det gjorde ont och jag för att jag blev rädd. Dessutom låg det en svart sjögurka i vattnet, jag måste bara säga, förlåt, men det såg verkligen ut som en snopp..

Nu på kvällen har vi ätit på den mysitgaste stranden hittills, den låg precis vid vattnet, fast upphöjd och så satt vi under en stjärnklar himmel på kuddar på golvet och åt. Sedan gick vi ned och satte oss på stranden och avlutade med glass.

Nu tänkte vi snart läsa vidare i dykarboken och titta på en film.

Jag är ledsen för att det inte blir så mycket bilder idag, vi fixade internet på rummet, men det var ännu långsammare än det på internetcaféerna, vilket innbär att det nu har gått femton minuter och första bilden inte har laddats upp än, ändå har vi minskat filstorleken på dem för att det inte ska ta så lång tid, men vi ska jobba på problemet så att fler bilder kommer snart.

och om Björn Gustavsson ska vara med i Salems nummer i melodifestivalen ikväll så måste ni ju rösta på honom, åt mig i alla fall, Björn är BÄST! Annars så är det Ola eller Darin som gäller, men eftersom inte vi kan rösta så kanske ni kan göra det åt oss ;)?










Det verkar inte vara internet det är fel på utan min dator, för nu fungerar det att lägga upp bilderna, från Sebastians dator :)

Kommentarer
Postat av: Jag glömmer lätt nu

Pics or it didn't happen!

(Dessutom låg det en svart sjögurka i vattnet, jag måste bara säga, förlåt, men det såg verkligen ut som en snopp..)

2011-05-12 @ 21:39:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0