Regnet det bara öser ner!

Yes, imorse vaknade jag av att regnet ÖSTE ned och åskan dundrade. Efter att Sebastian också vaknade hörde vi en fruktansvärd smäll, vi tror att blixten slog ned någonstans, men vi vet inte vart.

Regnet fortsatte att falla fram till en lång bit efter lunch, när det slutade. Vi har dock inte sett skymten av någon sol på hela dagen.

Vi har tagit vara på vädret, vi har jobbat stenhårt med hemsidan. Tack vare den fina hjälpen vi fått från Olle och Karl och lite internet research så är arbetet med hemsidan nu i full gång.

Regnet har lockat fram en hel del djur och grodor som är mindre än en centimeter långa hoppar omkring på gatan till vårt rum (det ligger en damm i närheten av vårt rum där det har simmat grodyngel sedan vi kom hit, så vi misstänker att smågrodorna kommer därifrån). Dessutom var det, relativt sett, riktigt stora ödlor på väggen utanför när vi skulle gå till affären.



Nu på kvällen är det film som gäller, men för tillfället är Sebastian iväg och skypar så vi har gjort ett avbrott i tittandet.



och så sist; här är en bild på en kille i poolen (när vi var där och fotade) vars leksaksbåt hade flutit iväg, han var således tvungen att simma och hämta den. Så åldern på dykarna här varierar ;-)


Men med bilden vill jag också säga: Jättemycket lycka till imorgon lillebror på simtävlingen, du är så duktig som ska simma alla simsätten! Simma fort!


Kommentarer
Postat av: charellecarellaza

var inte ödlorna riktigt läskiga? :o



sv: tack så mycket :)

2010-03-28 @ 10:29:22
URL: http://charellecarellaza.blogg.se/
Postat av: Julian

tack och lykatil du med.slut

2010-03-28 @ 12:20:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0